Osman Ertürk İlkokulu
HASANLI KÖYÜ HASANLI KÜME EVLERİ NO 92 BESNİ / ADIYAMAN

VİZYON

Öğrencilerimize; iyi bir vatandaş olmaları için gerekli bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazandırmak. İlgi, istidat ve kabiliyetleri yönünden iyi bir şekilde yetiştirerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak. Açık bir sistem olan okulun; çevre ile etkileşimini en üst seviyeye çıkararak çevrenin ekonomik, kültürel ve sosyal gelişiminde öncü olmak.

MİSYON

Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

TEKLİ ÖĞRETİM

ODUN KÖMÜR SOBA

ORTAOKULLAR TAŞIMALI İLE YOLDÜZÜ ORTAOKULUNA GİTMEKTEDİRLER

İl Merkezine 63km ve Besni İlçe Merkezine 18 km Uzaklıktadır.

Hasanlı Köyü